Autodena- Cartec Bilvårdscenter

Nybilskänsla längre Med bilvård via oss säkerställer du att din bil blir omhändertagen av utbildade och erfarna specialister inom bilrekonditionering. Vi har valt att kalla vår bilvårdsavdelning Cartec auto-cosmetic, detta är en kvalitetsstämpel för att du som kund ska känna dig trygg med att din bil får bästa möjliga omhändertagande och att endast de bästa produkterna används. Vi har arbetat fram ett antal bilvårdspaket för att göra valet enklare. Du väljer helt enkelt det paket som passar dig och din bil bäst. Känner du dig osäker på vad din bil behöver, så hjälper vi dig gärna. Våra bilvårdspaket Här finns allt från en ordentlig utvändig handtvätt till helrekonditionering med lackkonservering. Med noga utvalda metoder och bilvårdsmedel återskapar vi känslan av en ny bil, vilket kan öka både livslängd och värde. Vi har även ett antal tilläggstjänster, som bland annat glasbehandling, klädseltvätt, lagning av stenskott och skyddsfoliering. Cartec waxguard Lackskydd Din bil utsätts dagligen för ett kraftigt slitage, påverkan av surt regn, smuts, UV-strålar, luftföroreningar, trafikdamm, vägsalt och andra kemikalier. Även om dagens billacker är mer avancerade och motståndskraftiga än för bara 10 år sedan, så slits faktiskt bilen mer för var dag. Om man inte skyddar den på rätt sätt. Genom att behandla bilen med vårt speciella två-komponentsmedel skapas ett extra motståndskraftigt skydd som varar i hela 24 månader. Hållbarheten är mer än tre gånger så lång som traditionella vaxer. Vi gör helt enkelt allt för att din bil ska få skina längre. Utför du en lackskyddskonservering av din bil lämnar vi 24 månaders garanti, och naturligtvis får du ett certifikat

Prislista bilvårdspaket

Utvändig tvätt 275:-

Utvändig rengöring med avfettning, fälgrengöring och vaxschamponering.

Invändig tvätt 700:-

INVÄNDIGT: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar. UTVÄNDIGT: Avfettning, tvätt och avtorkning med mjuk trasa

Bilvård Stor 3495:-

INVÄNDIGT: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, tornadorengöring, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar. UTVÄNDIGT: Avfettning,tvätt, avtorkning, motortvätt, djuprengöring av lack, lagning av mindre stenskott i fronten samt polering och vaxning lacken förseglas mes goldwax. Vi lämnar 12 månaders garanti på arbetet.

Bilvård Stor + fr. 4950:-

NVÄNDIGT: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, tornadorengöring, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrument panel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar UTVÄNDIGT: Avfettning, tvätt, avtorkning, motortvätt, djuprengöring av lack, lagning av mindre stenskott i fronten samt polering. LACKFÖRSEGLING: Lacken förseglas med speciella 2K medel. Vi lämnar 24 månaders garanti på arbetet.

WaxGuard

-professional car paint protection

WaxGuard är Cartecs unika lackskydd med hela 2 års garanti! WaxGuard förser lacken med en yta som skyddar mot yttre påfrestningar och extrema väderförhållanden, samtidigt som lackytan får en synbart högre och djupare glans. WaxGuard lackskydd appliceras endast av utbildad och av Cartec godkända stationer. Läs mer på www.waxguard.com
När en bil konstrueras måste biltillverkarna ta hänsyn till olika länders förhållande där den kommer att säljas, såsom bränslekvalitet, avgasutsläpp och klimatförhållande.

Solfilm

Vill du minska risken att dina barn blir bländade av solen eller bara ge din bil ett nytt utseende? Våra skickliga tekniker hjälper dig att hitta rätt nyans av toning efter dina behov. Solfilm är ett effektivt sätt att skapa en behagligare körupplevelse och det är enkelt att montera bort när man vill.

Priser solfilm
Från bakdörrar och bak 3750:- För extra ruta 800:-

Fälgbehandling

Det har alltid varit ett problem att hålla bilens fälgar rena och snygga då bilens bromsar bildar ett fint bromsdamm som lätt fastnar och bränner in i fälgen. Denna behandling löser detta genom att försegla fälgens yta och göra den tätare. Fälgbehandlingen ger fälgen en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet. Efter behandlingen behöver inte längre starka fälgmedel användas. Nu räcker det oftast med milda rengöringsmedel i kombination med högtryckstvätt. Förutom att detta gör rengöringen enklare är det också bra för miljön. Vanligast är att vi behandlar fälgens utsida, men vi kan även behandla fälgens insida om hjul eller fälg lämnas in lösa. Vi gör givetsvis fälgen kliniskt ren före behandlingen.